Miniaturen

De vele gedetailleerde Delfts blauwe en polychrome miniaturen van Royal Goedewaagen zijn beroemd in zijn soort. Als geen ander geven wij vorm aan miniatuuruitvoeringen van zeer verschillende originelen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van authentieke vakmanschap gecombineerd met de modernste technieken om resultaten te krijgen die uitblinken in kleur en vorm. De eerste Delfts blauwe miniatuur van een historisch gebouw bracht Royal Goedewaagen in 1932 uit. Sindsdien zijn er voor opdrachtgevers over de hele wereld meer dan vierhonderd verschillende Delfts blauwe en polychrome miniaturen gemaakt.

Vredespaleis
Vredespaleis
Vredespaleis als Delfts Blauwe miniatuur – door Royal Goedewaagen. Het maken van een bijzonder geschenk voor een bijzondere gebeurtenis.
Miniaturen Koningsdam
Koningsdam
In opdracht van Holland America Line heeft Royal Goedewaagen een handgeschilderde miniatuur voor de inauguratie van Ms Koningsdam gemaakt om dit nieuwe Pinaccle-klasse schip te vieren.
Slotje Limburg - Miniaturen - Eindresultaat - Dicht Dakje
Slotje Limburg
In 2017 wordt Royal Goedewaagen door firma De Haan Minerale Oliën benaderd met de vraag of het mogelijk was van dit prachtig pand een bijzonder miniatuur te maken.
Miniaturen Zechstein Minerals
Zechstein minerals
Voor het 10-jarig jubileum van Zechstein Minerals heeft Royal Goedewaagen een uniek geschenk gecreëerd in de vorm van een Delfts blauwe miniatuur van een cubitainer, de verpakking waarin hun producten wereldwijd vervoerd worden.
MINIATUREN ARCHIEF