Projecten

Keramiek kent nauwelijks grenzen. Royal Goedewaagen combineert de ambachtelijke kunst van het vervaardigen van keramiek met moderne technieken. Hierdoor ontstaan verrassende mogelijkheden in vormgeving, productie en toepassing. Er is bijna geen vorm te bedenken, die niet in de schoonheid van keramiek te vatten is: in strakke stilistische vormen of met gedetailleerde finesse, een éénmalig Delfts blauw keramisch kunstobject of een serieproductie, als geschenk of als gebruiksartikel. Ieder voorwerp wordt vakkundig en met liefde voor het vak gemaakt. Een aantal recente keramiek projecten in beeld:

Projecten Koningsdambord
Koningsdambord
Voor de inwijding van de Ms Koningsdam van de Holland America Line, krijgt Royal Goedewaagen de opdracht om een uniek bord te creëren. Naast de standaardborden zijn er ook twee unieke handgeschilderde borden gemaakt.
Haves - Miniature Monument Heineken - Royal Goedewaagen
Miniatuur Momenten Heineken
In opdracht van Havas Ierland creëert Royal Goedewaagen grote miniaturen van Ierlands bekendste pubs. Een miniatuur zo groot dat ze op de bar kunnen staan en aan de binnenkant van de ‘miniatuur’ een biertap verwerkt zit.
Heinekenjaar
Heineken 150 jaar
86.000 miniatuur Heinekenbrouwerijen, vervaardigd van keramisch aardewerk en verscheept naar 140 landen. Royal Goedewaagen maakt replica van Heinekens eerste brouwerij uit 1864.
Koninklijk Tegeltableau
Koninklijk Tegeltableau
Uniek keramisch staatsieportret van Z.K.H. Koning Willem-Alexander, ontworpen in opdracht van de gemeente Borger-Odoorn.
PROJECTEN ARCHIEF