Servies op maat

De servies op maat collectie; op maat ontworpen en op ambachtelijke wijze vervaardigd; Royal Goedewaagen laat met Servies op Maat een combinatie zien van ontwerpen voor en door ontwerpers van en voor klanten. Dit past in de traditie waarbij ontwerpers van keramiek en Delfts blauw ook vaak vrijelijk in de fabriek kunnen experimenteren en waarbij zij een beroep kunnen doen op een eeuwenoud ambachtelijk vakmanschap. Dit zorgt voor verrassende samenwerkingen en bijzondere en persoonlijke serviezen.

De groene lantaarn
De groene lantaarn
Een enthousiaste samenwerking tussen restaurant De Groene Lantaarn en de 400 jaar oude aardewerkfabriek Royal Goedewaagen heeft geresulteerd in een oer Hollands, persoonlijk en op maat gemaakt servies.
Servies Op Maat Hunnebed Servies
Hunnebed servies
Een samenwerking tussen Royal Goedewaagen en designstudio SMOOL resulteerde in dit trechterbekerservies. Een bijzonder en toch dagelijks bruikbaar servies, vormgegeven naar de gebruiksvoorwerpen uit het stenen tijdperk.
Black & White
Black & White Collectie
In deze unieke black & white collectie worden traditionele vormen gecombineerd met een moderne uitstraling. De traditionele vormgeving is een knipoog naar het verleden en de strakke kleuren en rode accenten zorgen voor een eigentijdse uitstraling.
Architecten van Mourik - Royal Goedewaagen
Architecten van Mourik
Uniek servies, speciaal door Architecten van Mourik ontworpen voor het Utrechtlab concept van de Provincie Utrecht, in nauwe samenwerking met dhr. Piet Grouls en mw. Camilla Casiccia van Architecten van Mourik ontwikkeld en geproduceerd door Royal Go