NIEUW

Baby Eendje Met Naam

Een drijvend badeendje is een populair speelgoed voor kinderen maar dit badeendje is geen speelgoed.. Dit keramisch baby eendje is leuk om weg te geven als geboortegeschenk. Nieuw, in een gekleurd jasje gestoken, bijvoorbeeld bijpassend in de kleur van de babykamer. De eendjes zijn handgeschilderd en met toevoeging van een naam en geboortedatum maakt dit een echt uniek geschenk. Standaard verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren groen, rood, blauw en oranje. Voor andere kleuren kan je contact met ons opnemen.

€14,95

NU BESTELLEN
Koeien op een rij

Koeien

Lente, om ons heen gebeurt van alles en ook de koeien gaan weer naar buiten. Koeien in allerlei soorten en maten! Nu zijn bij Royal Goedewaagen de handgemaakte Delftsblauwe koe en de Wereldkoe gewilde objecten als geschenk, maar steeds vaker horen we de vraag naar een Lakenvelder, een Holstein-Friesian etc. Voor een van onze vakmensen, Fenny Baas, het signaal een kudde van verschillende ras koeien samen te stellen!

€99,00

NU BESTELLEN

‘T Grönnings Volkslaid Tegel

Groningen, een provincie met een prachtig landschap, geschiedenis en een eigen volkslied. Een tegel met de bekende Martinitoren(‘d Olle Grieze) en het ‘t Grönnings Volkslaid. Leuk als aandenken of een item voor de trotse Groninger. Erg leuke samenstelling met de Groningen vaas.

€19,95

NU BESTELLEN