NIEUW

Tulpentegel Bos Tulpen - Rijksmuseum Collectie - Royal Goedewaagen - 04

Tulpentegels

Deze nieuwe serie tulpentegels van het Rijksmuseum zijn vanaf nu te verkrijgen in onze webshop. De tulpentegel passiebloem, tulpentegel bos tulpen en tulpentegel bloemstuk hebben ieder een uniek karakter, een geheel eigen stijl. Passend bij ieder interieur, van klassiek tot modern.

€82,50

NU BESTELLEN
Koeien op een rij

Koeien

Lente, om ons heen gebeurt van alles en ook de koeien gaan weer naar buiten. Koeien in allerlei soorten en maten! Nu zijn bij Royal Goedewaagen de handgemaakte Delftsblauwe koe en de Wereldkoe gewilde objecten als geschenk, maar steeds vaker horen we de vraag naar een Lakenvelder, een Holstein-Friesian etc. Voor een van onze vakmensen, Fenny Baas, het signaal een kudde van verschillende ras koeien samen te stellen!

€99,00

NU BESTELLEN
Amata mokken - Gouds Plateel - 01

Gouds Plateel Mokken

Geïnspireerd door authentiek Gouds Plateel en de verschillende decoratie technieken bij Royal Goedewaagen, creëerde Aino Laiho tijdens haar stage periode een mooie serie stoere mokken met afbeeldingen uit de sierlijke Gouds Plateel serie Amata. Deze mokken serie Amata is vanaf nu te verkrijgen in onze webshop.

€59,95

NU BESTELLEN