Blauw met witte miniatuur van de Haarlemmerpoort

Blauw met witte miniatuur van de Haarlemmerpoort

Blauw met witte miniatuur van de Haarlemmerpoort

Omdat wij grote fans zijn van de blauw met witte miniatuurhuisjes die de KLM uitgeeft, zijn wij onze eigen miniatuur collectie begonnen. Deze geven wij als bedankje aan donateurs die een heel mooie bijdrage geven aan de Haarlemmerpoort.

Net als bij twee eerdere crowdfundcampagnes hoort bij deze actie ook weer zo’n prachtig Stadsherstelminiatuur. Wij vinden de mini-Haarlemmerpoort aardig gelukt! En zegt u nou zelf, hij past mooi bij zijn oudere broer (Het NACO-huisje) en kleine zusje (Het kleinste Politiebureautje van Nederland).

Royal Goedewaagen heeft ook deze miniatuur weer met veel aandacht en ambacht voor ons gemaakt. Huisje drie krijgt u als dank bij een donatie van €500,- aan de Haarlemmerpoort. Ook kunt u de andere huisjes bij een donatie aan de poort bemachtigen en zo uw Stadsherstel miniatuurcollectie bij elkaar sparen.

Meer informatie over de actie en de miniatuur vindt u hier.

Ga als Stadsherstelminiatuurspaarder mee en zie hoe de Haarlemmerpoort wordt gemaakt.
De donateurs die eerder van ons een huisje kregen, of nu krijgen, kunnen een kijkje nemen bij de totstandkoming van de mini-Haarlemmerpoort. In Nieuw-Buinen is Royal Goedewaagen gevestigd. Zij nodigen ons van harte uit voor een rondleiding in hun fabrieksateliers en Keramisch Museum Goedewaagen op het moment dat ze de miniatuur van de Haarlemmerpoort maken.

Wanneer: woensdag 6 of donderdag 7 juni van 12:00 – 14:30 uur
Aanmelden via: stella@stadsherstel.nl

Klik hier om het hele nieuwsbericht nog eens na te lezen.