Een dag vol kunst, ambacht, sport en lekker eten

Royal Goedewaagen Keramiekfabriek en Country Golf Ees verzorgen samen een gevarieerde dag uit voor uw vereniging, bedrijf of familie.

Royal Goedewaagen is een van de weinige aardewerkfabrieken die Nederland nog rijk is en waar met liefde voor het vak en met oog voor detail op ambachtelijke wijze sinds 1610 schitterend aardewerk wordt gemaakt.

Wij willen dit graag aan u laten zien en dat kan door middel van een rondleiding.Een bezoek aan Royal Goedewaagen begint met een heerlijk kopje koffie en Drentse koek, vervolgens kunt u de rondleiding volgen. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het Keramisch Museum Goedewaagen en de keramiekwinkel.

Na het bezoek aan de Keramiek fabriek wordt u bij Country Golf Ees ontvangen met een heerlijke lunch die bij goed weer geserveerd kan worden op het prachtige terras, met uitzicht op de golfbaan, van brasserie “hole 19” Country Golf Ees is een 18 holes golfbaan met hole lengtes tot 100 meter. De baan is een uitdaging voor zowel de beginnende als de geoefende golfer. Na een uitgebreide instructie op de Driving Range waar ook iedereen de gelegenheid krijgt om te oefenen met het afslaan, bent twee uur heerlijk in de buitenlucht om de holes te spelen.

U kunt al gebruik maken van deze dag voor € 39.00 per persoon.

Uitbreiding van het arrangement met bijvoorbeeld een workshop of afsluitend steak-grill buffet is mogelijk.

Voor meer informatie:
info@royalgoedewaagen.nl
0599-616090

www.countrygolfees.nl
0599-236328

RONDLEIDINGEN