‘t Lutje Winkeltje van Royal Goedewaagen

Met de overname van ’t Lutje Winkeltje in augustus 2018 gaat een langgekoesterde wens van Royal Goedewaagen in vervulling. Een wens om de zichtbaarheid van het merk Royal Goedewaagen en haar ambachtelijke activiteiten in met name het Noorden van Nederland te vergroten. Royal Goedewaagen hoopt hiermee een positieve stimulans van internationale toeristen naar het Noorden van Nederland te creëren.

’t Lutje Winkeltje is inmiddels een gevestigde naam in het historisch vestingdorpje Bourtange. Uit respect voor de rijke geschiedenis die het bedrijf kent zal het winkeltje straks ’t Lutje Winkeltje by Royal Goedewaagen gaan heten. De naam doet vermoeden dat het om een traditionele winkel gaat, maar niets is minder waar. ’t Lutje Winkeltje by Royal Goedewaagen is vernieuwend en een bijzondere aanvulling op het huidige Royal Goedewaagen concern. Het biedt meer dan alleen het ruime assortiment van Royal Goedewaagen. Naast de welbekende silhouetvazen, unieke miniaturen en traditioneel Delfts Blauw kunt u het ambachtelijke productieproces écht beleven door een kijkje te nemen in het schildersatelier. Onder het genot van een vers gezette kop koffie of thee, met natúurlijk iets lekkers erbij, kunt u zelf ervaren hoe onze producten handgeschilderd worden. ’t Lutje Winkeltje by Royal Goedewaagen staat voor beleving, ambacht en echte Hollandse gezelligheid. Een winkel, schildersatelier en een gezellig koffietentje inéén!

Benieuwd naar het eindresultaat? ’t Lutje Winkeltje by Royal Goedewaagen heeft haar deuren inmiddels geopend. Kom gerust eens langs. U bent van harte welkom!