Urnencentrum Nederland

Dochteronderneming Urnencentrum Nederland is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van het vervaardigen van handgemaakte keramische urnen die geschikt zijn om zowel binnen als buiten te plaatsen. Het gehele productieproces, van klei tot aan de uiteindelijke urn, vindt plaats bij ons in Nieuw-Buinen.

Ons team van vakmensen begeleidt op professionele wijze de aanvragen en opdrachten en produceert op ambachtelijke wijze de gewenste urn. Uw wensen vormen voor ons het uitgangspunt en samen met u werken wij graag aan een resultaat dat voor u de nagedachtenis aan uw dierbare de juiste vorm geeft. Naast het standaardassortiment urnen is het daarom ook mogelijk om een eigen ontwerp urn samen te stellen, zodat u op uw manier invulling kunt geven aan de nagedachtenis aan uw dierbare.

Daarnaast bestaat het assortiment uit knuffelkeitjes en gedachtenisplaatjes. Bij een bestelling van een urn wordt een knuffelkeitje in dezelfde (hoofd)kleur meegeleverd. Ook bieden knuffelkeitjes ruimte voor een beetje as van uw dierbare. De gedachtenisplaatjes zijn een prachtige manier om bij verstrooiing toch een gedenkmomentje te creëren en zijn verkrijgbaar in alle glazuurkleuren.

De urnen van Urnencentrum Nederland staan garant voor kwaliteit urnen en zijn verkrijgbaar bij alle crematoria en uitvaartverzorgers/begeleiders in Nederland en kunnen via de crematoria en uitvaartverzorgers/begeleiders besteld worden. Ook is het mogelijk om rechtstreeks bij het Urnencentrum te bestellen en/of op afspraak onze showroom in Nieuw-Buinen te bezoeken om onze uitgebreide collectie met verschillende tekst en decoratievoorbeelden te bekijken. Voor meer informatie kunt u het Urnencentrum Nederland telefonisch bereiken via +31 (0)599 651681 of stuurt u een mail naar info@urnen.nl