Miniatuur Momenten Heineken

Via Havas Ierland komt bij Royal Goedewaagen de vraag binnen of wij “grote miniaturen” kunnen maken, zo groot dat ze op een bar kunnen staan en aan de binnenkant van de “miniatuur” een biertap verwerkt zit. Deze uitdaging zijn we aangegaan, met als resultaat 3 prachtige replica’s van Ierlands bekendste Pubs.

Het verhaal van Havas:

Heineken heeft al jaren een partnerschap met Ierse pubs, maar door toenemende concurrentie wordt het voor Heineken steeds lastiger om eruit te springen en op te vallen. Daarom was Heineken, met het oog op de toekomst, op zoek naar een creatief idee dat hun associatie met de Ierse pubs zou versterken.

Door middel van traditioneel Delfts Blauw werd de rijke geschiedenis van Heineken en de iconische Ierse pubs vereeuwigd in een unieke biertap. De biertap – een miniatuur van de Ierse pub waarin de biertap staat – zijn handgemaakt en handgeschilderd door de vakmensen van Royal Goedewaagen.

Deze campagne versterkt de associatie van Heineken met de Ierse pub. Daarnaast wordt door deze unieke miniaturen de aanwezigheid van het merk Heineken in de pub enorm versterkt, een miniatuur die nog jarenlang als herinnering en eerbetoon aan de relatie tussen Heineken en de Ierse pubs zal dienen.